МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА

МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА

МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА меѓу Институт за јавно здравје на Република Македонија и Институтот за јавно здравје на ИТАЛИЈА 5.07.2018 во 10 часот во ИЈЗ Потпишувањето на меморандум за соработка меѓу Институт за јавно здравје на Република Македонија и Институтот за…

Прочитај Повеќе