Ambasadorja e Amerikës Bërnz për Ditën e falënderimeve u dhuroi  ëmbëlsira tradicionale punonjësve të Institutit të shëndetit publik në shenjë falënderimi për punën e tyre të lodhshme dhe dedikimin në luftën kundër COVID – 19.

Dita e falënderimeve është ditë për të ndalur dhe për të shprehur falënderim. Në këtë vit të vështirë jemi kaq shumë falënderues ndaj punonjësve shëndetësorë që janë në vijën e parë të frontit këtu në Maqedoninë e Veriut dhe në mbarë botën