Dita botërore e ujit – 2016

Dita botërore e ujit – 2016

Dita Botërore e ujit është një manifestim ndërkombëtar nën përkujdesjen e Asamblesë së përgjithshme të Kombeve të Bashkuara – UN-Water, subjektit që e koordinon punën e KB për ujin dhe kanalizimin, që çdo vit në 22 mars me aktivitete të…

Continue Reading

LËVIZ PËR SHËNDET!

SHKAS: МАЈI – MUAJI I SPORTIT MOTO:  LËVIZ PËR SHËNDET! Kohëve të fundit gjithnjë e më shqetësuese po bëhet rritja e numrit të sëmundjeve kronike, që është si pasojë e përdorimit të ushqimit jo të shëndetshëm, mbipeshës trupore dhe aktivitetit…

Continue Reading
Dita botërore e ujit 2015

Dita botërore e ujit 2015

Dita botërore e ujit 2015 Pa ujë nuk ka zhvillim të qëndrueshëm! Tashmë për të gjashtën herë Instituti shëndetit publik i Republikës së Maqedonisë në bashkëpunim me produksionin KAT do shënojë Ditën Botërore të ujit. Mesazhi i KB me rastin…

Continue Reading