Lajmërim – 30.05.2018

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë për mbajtjen e Konventës së gjashtë Rajonale Evropiane për komunitete të sigurta, me titullin: “Realizimi i qëllimeve për zhvillim të qëndrueshëm – drejt një komuniteti pa dhunë”, nga 3-5 tetor të vitit 2018 në Shkup, Republika…

Continue Reading

FTESË – 19.12.2016

Të nderuar, Instituti i shëndetit publik i Republikës së Maqedonisë JU FTON në konferencën për shtyp me rastin e prezantimit të rezultateve nga hulumtimi i realizuar tek fëmijët e moshave shkollore e në lidhje me përdorimin e substancave psikoaktive, ESPAD…

Continue Reading
Lajmërim – 16.02.2016

Lajmërim – 16.02.2016

Instituti i shëndetit publik i Republikës së Maqedonisë në bashkëpunim me Agjencinë ndërkombëtare për energji atomike në kuadër të Projektit rajonal për bashkëpunim teknik, më 17 dhe 18 shkurt, do organizojë një punëtori kombëtare dyditore për parandalim dhe remediacion të…

Continue Reading