Video: Mbipesha si faktor rreziku

Në prag të Ditës Botërore të luftës kundër mbipeshës, dëgjoni këshillat nga eksperti ynë, d-r. Igor Spiroski. Burimi: Telma TV, 29.09.2017, Emisioni për shëndetin Tema: Mbipesha si faktor rreziku Bashkëpunëtor shkencor d-r. sci Igor Spiroski – specialist i higjienës dhe…

Continue Reading