Numri i të sëmurëve me COVID-19 të diagnostikuar në 28.03.2020 është 18.

Sipas vendbanimit, raste të reja ka në:

Shtip – 6, Shkup – 3, Veles – 3, Strugë – 2, Strumicë – 1, Dibër – 1, Tetovë – 1 dhe Gjevgjeli – 1

Numri i përgjithshëm i të sëmurëve në territorin e gjithë vendit është 259.

Vendbanimet ku janë regjistruar raste me COVID-19 janë:

Shkup – 145 të sëmurë (2 të shëruar) Dibër – 46 (2 të vdekur, 1 i shëruar) Kumanovë – 21 (1 i vdekur ) Shtip – 14 Prilep – 8 Veles – 6 Tetovë – 5 Strugë – 5 (1 i vdekur ) Ohër – 3 Kavadar – 2 Gostivar – 1 Manastir – 1 Gjevgjeli – 1 Strumicë – 1