Të nderuar përfaqësues të medieve,

Nesër, më datë 19.03.2020, në ora 13:00 në sallën e poshtme të INSTITUTIT TË SHËNDETIT PUBLIK, drejtori Doc. d-r. Shaban Memeti dhe drejtori i Qendrës së shëndetit publik, d-r Arben Ziberi do të mbajnë një konferencë për shtyp në të cilën bashkë me prim. d-r. Zharko Karaxhovskin do ju informojnë për rolin dhe masat që po i ndërmarrin këto dy institucione për menaxhimin dhe parandalimin e COVID -19.

Ju ftojmë të na ndiqni.