Gripi   2016-2017

 

 
Zika

 

malaria

 
 
tuberkulozа

24 Мarsi – Dita Botërore e luftës kundër tuberkulozit

 

Gripi   2015-2016

HIV/SIDA

ndotja e ajrit

ushqim

Valët e të nxehtit

 

Kancer

 

Tularemia

 

Gripi

Mbrojtja nga përhapja e gripit dhe sëmundjeve të ngjashme me gripin në kushte të trajtimit shtëpiak

MERS-COV (1 tekst)

Këshilla të përkohshme për udhëtarët në lidhje me sindromën respiratore të lindjes së afërt – korona virusin  (MERS-CoV)

Listerioza

Listerioza – material edukativo-informativ

Verdhëza – Hepatiti A

Hepatiti virusal A – Sëmundja e duarve të papastra

 

Ebola

10/11/2014Udhëzues Siguria dhe shëndeti i punonjësve shëndetësor të ekspozuar ndaj EBOLA-s gjatë kryerjes të punës së tyre profesionale
11/11/2014EBOLA SËMUNDJA VIRUSALE, AFRIKA PERËNDIMORE TË DHËNA PËR EPIDEMINË DERI MË: 12.11.2014

Informacion për Ebola-n.

 

NEOPLAZMAT MALINJE

 4 Shkurti 2015 Dita Botërore e luftës kundër kancerit
4 Shkurti 2014 Dita Botërore e luftës kundër kancerit

4 shkurti 2013 Dita Botërore e luftës kundër kancerit

4 Shkurti 2012 Dita Botërore e luftës kundër kancerit

Poliomieliti (Paraliza e fëmijëve)

GJENDJA ME POLIOMIELITIN NË BOTË
INFORMACION PËR POPULLATËN GJATË UDHËTIMIT JASHTË SHTETIT – Masat preventive për mbrojtje nga poliomieliti – Paraliza e fëmijëve

 

 POLIOMIELITI (PARALIZA E FËMIJËVE)

Ethet e Nilit perëndimor

Informacion (Ethet e Nilit perëndimor    – 16.10.2012)
Informacion (Ethet e Nilit perëndimor – 08.10.2012)

Shkaqet e vdekjes

Shkaqet më të shpeshta të vdekjes në Republikën e Maqedonisë

 Hemofilia

Dita Botërore e Hemofilisë – 17 Prill, 2011

Diabeti (Sëmundja e sheqerit)

Diabeti (Sëmundja e sheqerit)

 Varicela

Variola (lija e dhenve) në Republikën e Maqedonisë në vitin 2012

Escherichia coli

Escherichia coli