Gjatë shfaqjes së kancerit të qafës së mitrës në të shumtën e rasteve nuk vihen re kurrëfarë shenjash deri sa nuk bëhet tepër vonë për trajtimin e tij. Prandaj, skriningu i rregullt dhe në kohë i qafës së mitrës ka një rëndësi të madhe, madje edhe nëse nuk keni kurrëfarë simptomash dhe ndjeheni mirë.

PARANDALIMI DHE ZBULIMI I HERSHËM I KANCERIT TË QAFËS SË MITRËSА

flaer
flaer