МАРТ- МЕСЕЦ НА КОЛОРЕКТАЛЕН КАРЦИНОМ

МАРТ- МЕСЕЦ НА КОЛОРЕКТАЛЕН КАРЦИНОМ

Овој март не претпоставувај! Најдобро време да се започне со скрининг е пред да се појават било какви симптоми.   Не претпоставувај дека си премногу млад за колоректален карцином (КРК), не претпоставувај дека си сам и не претпоставувај дека не ни треба твојата поддршка…

Прочитај Повеќе

МЕСЕЦ НА КОЛОРЕКТАЛЕН КАРЦИНОМ ВО 2019 ГОДИНА

За кампањата “Не претпоставувај” Овој март, не претпоставувај Не претпоставувај дека си премногу млад за колоректален карцином (КРК), не претпоставувај дека си сам и не претпоставувај дека не ни треба твојата поддршка за да ставиме крај на оваа болест во…

Прочитај Повеќе