Самопреглед на кожа

Направете самопреглед на кожата еднаш месечно со помош на огледало: Вашата контрола треба да го опфати целото тело, напред и назад, со посебено внимание на областите изложени на сонце. Прегледајте го лицето, вклучувајќи го и носот, усните, усната шуплина и…

Прочитај Повеќе