СВЕТСКИ ДЕН НА ВОДАТА 2019

СВЕТСКО МОТО – „НЕ ОСТАВАЈТЕ НИКОЈ ЗАД СЕБЕ“ Институт за јавно здравје на Република Северна Македонија во соработка со КАТ Продукција-Скопје ја продолжува успешната традиција на одбележување на Светскиот ден на водата. Оваа година настанот се одржува во Кинотека на…

Прочитај Повеќе
СВЕТСКИ ДЕН НА ВОДАТА 2018

СВЕТСКИ ДЕН НА ВОДАТА 2018

  СВЕТСКО МОТО–„ПРИРОДАТА ЗА ВОДАТА – ОДГОВОРОТ Е ВО ПРИРОДАТА“ Институт за јавно здравје на Република Македонија во соработка со КАТ Продукција-Скопје ја продолжува успешната традиција на одбележување на Светскиот ден на водата. Оваа година настанот се одржува во Младински…

Прочитај Повеќе