СВЕТСКИ ДЕН НА ЗДРАВЈЕТО 2018

СВЕТСКИ ДЕН НА ЗДРАВЈЕТО 2018

  Суштина на кампањата “Здравјето е човеково право. Никој не треба да се разболи или да умре само затоа што не може да пристапи до услугите што му се потребни.” – Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus Вовед Светската здравствена организација е…

Прочитај Повеќе