Në Ditën Botërore të përkujtimit të viktimave të aksidenteve rrugore, në kujtim të rreth 1,3 milionë jetëve të humbura në rrugë gjatë vitit të kaluar, angazhohemi për të mbështetur familjet e tyre dhe miliona të tjerë të cilët kanë pësuar lëndime të rënda dhe për të promovuar veprime emergjente për shpëtimin e jetëve.

Bashkohuni me ne në Ditën Botërore të përkujtimit të viktimave të aksidenteve rrugore në 22 Nëntor në ora 14, me temë: “Kujto. Mbështet. Vepro”. Regjistrohuni këtu https://bit.ly/3Fkzx8l

 

WDoR flyer