Këtë mars mos supozo!

Koha më e mirë për të filluar me skriningun është para se të shfaqen çfarë do simptomash.

Mos mendo se je shumë i ri për të pasur kancer kolorektal (KKR), mos mendo se je vetëm dhe mos mendo se nuk kemi nevojë për mbështetjen tënde për t’i dhënë fund kësaj sëmundjeje që prek jetët tona.

 

Kancer kolorektal (KKR)-PDF-SQ

Kancer kolorektal (KKR)-PDF-MK