TË  NDERUAR,

JU INFORMOJMË SE NGA DATA 01.11.2020 (E DIEL)  TESTIMI  PRIVAT DHE TESTIMI PËR SERTIFIKAT PER UDHËTIM JASHTË SHTETIT PËR SARS-CoV-2  ME METODËN  PCR   NË INSTITUTIN E SHËNDETIT PUBLIK TË RVM DO TË CAKTOHET PËRMES NUMRIT TELEFONIK 075 276 132

(CAKTIMI I TERMINIT BËHET ÇDO DITË PREJ ORËS 08.30 DERI 14.00)