POSTER- SKRININGU I KANCERIT TË GJIRIT

flaer

 

Zbiulimi i hershëm i kancerit të gjirit shpëton jetë!
Përgjigjuni ftesës dhe bëni kontroll mamografik falas
Mos e humbisni mundësinë të bëni kontrollin që mund t’ju shpëtojë jetën
Bëni mamografi në moshë nga 45-69 vjet në çdo dy vjet