Совети за безбедност на децата        

Пат Научете како да го користите безбедносното детско седиште правилно Научете ги вашите деца да возат велосипед на десната страна од патот во сообраќај, и да користат соодветни сигнали со рака.  Проверете дали вашето дете има кацига, и преземете ги…

Прочитај Повеќе