12-ти состанок на Надзорниот Комитет на Пан-Европската Програма за транспорт, здравје и животна средина

12-ти состанок на Надзорниот Комитет на Пан-Европската Програма за транспорт, здравје и животна средина

Oд 19-21.11.2014 година во седиштето на СЗО во Женева, Швајцарија се одржа 12-тиот состанок на Надзорниот Комитет на Пан-Европската Програма за транспорт, здравје и животна средина, во организација на Светската здравствена организација за Европа (СЗО) и Економската Комисија за Европа…

Прочитај Повеќе
ИНФОРМАЦИЈА ЗА ЧЕТВРТ СОСТАНОК НА ВИСОКО НИВО НА ПАН-ЕВРОПСКАТА ПРОГРАМА ЗА ТРАНСПОРТ, ЗДРАВЈЕ И ЖИВОТНА СРЕДИНА

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ЧЕТВРТ СОСТАНОК НА ВИСОКО НИВО НА ПАН-ЕВРОПСКАТА ПРОГРАМА ЗА ТРАНСПОРТ, ЗДРАВЈЕ И ЖИВОТНА СРЕДИНА

Во рамките на стручната соработка меѓу Министерството за здравство на Република Македонија и Светската здравствена организација, од една страна и Ј.З.У. Институт за јавно здравје на Република Македонија од друга страна, како Национален соработник во доменот на транспорт, здравје и…

Прочитај Повеќе