Соопштение на СЗО од Петтиот состанок на Комитетот за итни случаи согласно Меѓународниот здравствен правилник (МЗП 2005) поврзан со микроцефалија, невролошки заболувања и Зика

Петти состанок на Комитетот за итни случаи согласно Меѓународниот здравствен правилник (МЗП 2005) поврзан со…

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ