ПРОМОЦИЈА НА КНИГА Културолошки и структурни компетенции на здравствените работници Скопје, 10 мај 2018 година, Музеј на современата уметност – Сузана Велковска, Координаторка на програма, Фондација Отворено оптество – Македонија – Брет Дејвидсон, претставник на Програма за јавно здравје, Фондации Отворено општество – Катарзина Пабијанек, претставничка на Програма за јавно здравје, Фондации Отворено општество – проф. д-р Елена Ќосевска, Институт за јавно здравје на РМ – проф. д-р Весна Велиќ Стефановска, Медицински факултет, УКИМ, Скопје Модераторка: проф. д-р Мирјана Најчевска