Почитувани,

Ве покануваме на on line стручен состанок посветен на 31 мај-Светскиот ден без тутун кој ќе се одржи на 27 мај во 12ч, на платформата Zoom во организација на Институтот за јавно здравје и Центарот за семејна медицина при Медицинскиот факултет од Скопје.

Темата на овогодинешната кампања на СЗО е “Посвети се да се откажеш, со поддршка на Канцеларијата на СЗО во Р.С:Македонија.

Pokana so agenda