• 02.03.2023

СВЕТСКИ ДЕН НА ДЕБЕЛИНАТА 2023


 Ајде да зборуваме за дебелината!
Дебелината не е прашање поради кое луѓето треба да се срамат!
Јадете врамнотежено и бидете физички активни!
 
ПОСТЕР ЗА СВЕТСКИ ДЕН НА ДЕБЕЛИНАТА
flaer
 
ПРЕПОРАКИ ЗА СВЕТСКИ ДЕН НА ДЕБЕЛИНАТА
flaer