Покана за учество во работилница на тема: „Одвикнување од пушење со примена на фармакотерапија„ во организација на Институтот за јавно здравје на Република Северна Македонија и Хемофарм АД Скопје, по повод 31 мај, Светскиот ден без тутун

Скопје, 27 мај, ТЦЦ Плаза, мала сала, со почеток во 11 часот
 

Покана за работилница PDF

Покана за работилница JPG