ПОЧИТУВАНИ,

ВЕ ИНФОРМИРАМЕ ДЕКА ПРИВАТНИТЕ ТЕСТИРАЊА И ТЕСТИРАЊАТА ЗА СЕРТИФИКАТ ЗА ПАТУВАЊЕ ВО СТРАНСТВО  ЗА SARS-CoV-2  СО PCR МЕТОДА ВО ИНСТИТУТОТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ НА РСМ, ОД 01.11.2020 (НЕДЕЛА) ЌЕ БИДЕ СО ЗАКАЖУВАЊЕ НА СЛЕДНИОТ ТЕЛEФОНСКИ БРОЈ  075 276 132

(ТЕРМИНОТ СЕ ЗАКАЖУВА СЕКОЈ ДЕН ОД 08.30 ДО 14.00 ЧАСОТ)