Тема: Значењето од квалитетно сексуално образование, Сексуално преносливи инфекции и ХИВ

Прим. д-р. Жарко Караџовски, спец. епидемиолог, Началник на одделението за ХИВ/СИДА и СПИ, тропски и карантински болести

Дел од Емисија “Крик„ – еп. 4 – „Ова не е порно филм“, 23.04.2018