• 26.04.2024

100 vjet Instituti i Shëndetit Publik!


 Sot e festojmë suksesin, sakrificën dhe përkushtimin!

E festojmë ditën tonë - ditën e Institutit të Shëndetit Publik të Republikës së Maqedonisë së Veriut!

Ditë kjo për t'i shënuar arritjet tona, për t'i kujtuar sukseset tona, për të luftuar për një të ardhme më të shëndetshme dhe për të festuar me kolegët tanë, partnerët dhe popullin tonë.

 

Të gjithë ne jemi pjesë e kësaj historie të suksesit dhe qëndrueshmërisë plot 100 vjet!

 

Ju premtojmë se do të vazhdojmë të jemi në shërbim të popullit, të ndihmojmë, të edukojmë dhe ta mbrojmë njëri-tjetrin.

 

Me veprim dhe frymëzim të përbashkët për ta përmirësuar shëndetin e të gjithëve, si deri më tani ashtu edhe në të ardhmen.

 

100 vjet Instituti i Shëndetit Publik!

 

100 vjet Kujdestar i shëndetit publik!

 

100 vjet Kujdestar i shëndetit Tuaj!