Ајде да зборуваме за дебелината!

Дебелината не е прашање поради кое луѓето треба да се срамат!

Јадете врамнотежено и бидете физички активни!

 

ПОСТЕР ЗА СВЕТСКИ ДЕН НА ДЕБЕЛИНАТА

flaer

 

ПРЕПОРАКИ ЗА СВЕТСКИ ДЕН НА ДЕБЕЛИНАТА

flaer