Дневно Инфо за прес!
Ден на кој се однесуваат резултатите 09.8.2020
Број на направени тестови во денот Вкупно тестови Позитивни (нови) Тестови скрининг Позитивни скрининг Тестови рутина Позитивни рутина
1 ИЈЗ – Вирусологија 433 83 0 0 433 83 19%
2 ЦЈЗ Скопје 12 0 0 0 12 0 0%
3 Авицена 0 0 0 0 0 0 #DIV/0!
4 Биотек 0 0 0 0 0 0 #DIV/0!
5 Жан Митрев Клиника 124 8 0 0 124 8 6%
6 Систина 128 8 0 0 128 8 6%
8 МАНУ 0 0 0 0 0 0 #DIV/0!
9 Судска медицина 0 0 0 0 0 0 #DIV/0!
10 ЦЈЗ Битола 46 6 0 0 46 6 13%
11 КИБФС 7 3 0 0 7 3 43%
12 ГАК 12 1 0 0 12 1 8%
13 Лаборатории од странство 0 0 0 0 0 0 #DIV/0!
ВКУПНО ТЕСТОВИ за денот 762 109 0 0 762 109 14%