Извор: 360 Stepeni, 25 март 2019, ТВ Алсат

Тема: Земјава назадува 12 места на светската листа на Блумберг на најздрави нации – сега е 56-та

доц. д-р Игор Спироски, ИЈЗ

м-р д-р. Вјоса Речица, ИЈЗ