Image
100 vjet Instituti i Shëndetit Publik!

 Sot e festojmë suksesin, sakrificën dhe përkushtimin! E festojmë ditën tonë - ditën e Institutit të Shëndetit Publik të Republikë...

Image
INFORMACION PËR GJENDJEN ME RASTET ME PERTUSIS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT NË VITIN 2024, DERI MË 18.04.2024

 INFORMACION PËR GJENDJEN ME RASTET ME PERTUSIS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT NË VITIN 2024, DERI MË  18.04.2024

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e pesëmbëdhjetë, deri më 14.04.2024)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024  (java e pesëmbëdhjetë, deri më 14.04.2024)

Image
INFORMACION PËR GJENDJEN ME RASTET ME PERTUSIS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT NË VITIN 2024, DERI MË 11.04.2024

  Të dhëna javore Në periudhën 05-11.04.2024 në ISHP të RMV-së janë regjistruar gjithsej 44 raste të reja me pertusis, 10,0% më pak s...

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e katërmbëdhjetë, deri më 07.04.2024)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024  (java e katërmbëdhjetë, deri më 07.04.2024)

Image
INFORMACION PËR GJENDJEN ME RASTET ME PERTUSIS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT NË VITIN 2024, DERI MË 04.04.2024

  Të dhëna javore Në periudhën 29.03-04.04.2024, në ISHP të RMV-së janë regjistruar gjithsej 50 raste të reja me pertusis, 21,9% më p...

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e trembëdhjetë, deri më 31.03.2024)

  GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024  (java e trembëdhjetë, deri më 31.03.2024)