Image
INFORMACION PËR GJENDJEN ME RASTET ME PERTUSIS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT NË VITIN 2024, DERI MË 16.05.2024

 INFORMACION PËR GJENDJEN ME RASTET ME PERTUSIS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT NË VITIN 2024, DERI MË 16.05.2024

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e nëntëmbëdhjetë, deri më 12.05.2024)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024  (java e nëntëmbëdhjetë, deri më  12.05.2024)

Image
15 Maji - Dita Ndërkombëtare e Familjes në 2024

 ;Familjet ndërtojnë një të ardhme të qëndrueshme” Dita Ndërkombëtare e Familjes, e njohur edhe si Dita Botërore e Familjes, ësh...

Image
5 Maji Dita Ndërkombëtare e Mamive

   Me rastin e Javës Ndërkombëtare të Infermierisë, në 5 maj shënohet Dita Ndërkombëtare e Mamive.   Dita Ndërkombëtare...

Image
12 maji – Dita Ndërkombëtare e Infermiereve dhe Teknikëve

   Me rastin e Javës Ndërkombëtare të Infermierisë, në 5 maj shënohet Dita Ndërkombëtare e Mamive, ndërsa në 12 maji Dita Nd&...

Image
FUSHATA PËR PARANDALIMIN E KANCERIT TË LËKURËS

  INFORMACION BAZË RRETH KANCERIT TË LËKURËS Kanceri është një sëmundje gjatë së cilës qelizat në trup rriten në m&eum...

Image
10 MAJI - DITA BOTËRORE E AKTIVITETIT FIZIK

  Dita Botërore e Aktivitetit Fizik festohet çdo vit dhe ka për qëllim të promovojë aktivitetin fizik dhe rolin e tij në ruajtjen e gjendjes së...