Image
REKOMANDIME TË INSTITUTIT TË SHËNDETIT PUBLIK PËR POPULLATËN NË KUSHTE TË NDOTJES TË LARTË TË AJRIT ME GRIMCA FLUTURUESE

REKOMANDIME TË INSTITUTIT TË SHËNDETIT PUBLIK PËR POPULLATËN NË KUSHTE TË NDOTJES TË LARTË TË AJRIT ME GRIMCA FLUTURUESE

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 50, deri më 17.12.2023)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024  (java e 50, deri më 17.12.2023)

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 49-të, deri më 10.12.2023)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024  (java e 49-të, deri më 10.12.2023)

Image
Dita Botërore e Mbulimit Shëndetësor Universal 2023

    Shëndet për të gjithë: është koha për veprim   Mbulimi shëndetësor universal është një shtyllë e m...

Image
10 dhjetori - Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut

    10 dhjetori 2023 shënon 75 vjetorin e një prej premtimeve globale më revolucionare në botë: Deklaratës Universale të të Drejtave t&eum...

Image
Takimi vjetor i Qendrës Kombëtare Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC) për Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë

Takimi vjetor i Qendrës Kombëtare Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC) për Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë u zhvillua nga 5-6 dhj...

Image
Vizitë e përfaqësuesve nga ECDC, MediPIET

  Nga data 29.11 deri më datën 1.12.2023 u zhvillua një vizitë tre ditore me vlerësim e përfaqësuesve të ECDC-së, koordinatorëve t&eum...