Image
3 Dhjetori, Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuar

   Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuar është një ditë që shënohet çdo vit më 3 dhjetor në t&eum...

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 47-të, deri më 26.11.2023)

  GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024  (java e 47-të, deri më 26.11.2023)

Image
17 Nëntori - Dita Botërore e Lindjeve të Parakohshme

      Dita Botërore e Foshnjave të lindura para kohe, 17 Nëntori, është një nga ditët më të rëndësishme të vit...

Image
Ratifikimi i Protokollit për ujë dhe shëndet

  Më datë 14.11.2023 gjatë takimit të Grupit të Punës për përcaktimin e qëllimeve në Pallatin e Kombeve në Gjenevë, në ...

Image
Konsumimi i pijes “Prime” nga fëmijët dhe të rriturit

PRIME HYDRATION DRINK është pije joalkoolike me vitamina, minerale dhe aminoacide të shtuara, e cila mund të gjendet në treg në Maqedoni. Në deklaracionin ...

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 45-të, deri më 12.11.2023)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT,SEZONI 2023/2024  (java e 45-të, deri më 12.11.2023)

Image
14 NËNTORI – DITA BOTËRORE E DIABETIT“

  ,,Dijeni rrezikun tuaj, dijeni përgjigjen tuaj”     Diabeti është një sëmundje kronike metabolike, e cila karakterizohet me një nivel...