Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e dhjetë, deri më 10.03.2024)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024  (java e dhjetë, deri më 10.03.2024)

Image
INFORMACION PËR GJENDJEN ME RASTET ME PERTUSIS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT NË VITIN 2024, DERI MË 07.03.2024

 Të dhëna javore Në periudhën 01-07.03.2024, në ISHP të RMV-së janë regjistruar gjithsej 50 raste të reja me pertusis. Numri më i madh...

Image
8 Marsi – DITA NDËRKOMBËTARE E GRUAS

    TË FRYMËZOJMË INKLUZION   Dita Ndërkombëtare e Gruas, 8 Marsi, këtë vit festohet me moton ;Të frymëzojmë inkluzion...

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e nëntë, deri më 03.03.2024)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024  (java e nëntë, deri më 03.03.2024)

Image
Trajnim për trafikimin e qenieve njerëzore për punonjësit shëndetësorë

Sipas Programit Vjetor Kombëtar për Shëndetin Publik të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Gazeta Zyrtare e RMV-së nr. 18/2024, Instituti i Sh&e...

Image
MUAJI KOMBËTAR I NDËRGJEGJËSIMIT PËR KANCERIN E ZORRËS SË TRASHË - MARS 2024

  Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e zorrës së trashë është shumë i rëndësishëm për t’i informuar qytetar&eum...

Image
Dita Botërore e Obezitetit, 4 Mars

  Obeziteti tek të rriturit dhe fëmijët në Maqedoninë e Veriut mbetet në nivel të lartë Instituti i Shëndetit Publik, Shkup, 4 mars 2024 ...