Image
SHKURTI – MUAJI I SHËNDETIT ORAL TË FËMIJËVE

  Dalja, kohëzgjatja dhe si dhe kur duhet të hiqen dhëmbët e qumështit Fëmijët kanë 20 dhëmbë qumështi. Ato janë të p&...

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e pestë, deri më 04.02.2024)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024  (java e pestë, deri më 04.02.2024)

Image
DITA BOTËRORE E LUFTËS KUNDËR KANCERIT:Hulumtoni problemet qenësore

   Hulumtoni problemet qenësore Zbuloni se si kanceri prek secilin nga ne dhe se si të gjithë ne mund të ndikojmë në zvogëlimin e incidenc&eu...

Image
DITA BOTËRORE E LUFTËS KUNDËR KANCERIT:Kush duhet të përfshihet?

  4 SHKURTI – DITA BOTËRORE E LUFTËS KUNDËR KANCERIT MOTO: Bashkojuni thirrjes për veprim në Ditën Botërore të Luftës Kundër Ka...

Image
MORTALITETI NGA NEOPLAZMAT MALINJE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT

Neoplazmat malinje janë shkaktari më i shpeshtë i vdekjes. Në Republikën e Maqedonisë së Veriut pas sëmundjeve të sistemit të qarkullimit t&...

Image
4 SHKURTI – DITA BOTËRORE E LUFTËS KUNDËR KANCERIT

MOTO: Bashkojuni thirrjes për veprim në Ditën Botërore të Luftës Kundër Kancerit!   U bëjmë thirrje qeverive në mbarë botën...

Image
Njohuri themelore për HACCP në "Vezë Sharri"

Më datë 1.2.2024 (e enjte), përfaqësues të Institutit të Shëndetit Publik të RMV-së, Prof. d-r. Gordana Ristovska, Prof. d-r. Mihaill D...