Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 44-të, deri më 05.11.2023)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024  (java e 44-të, deri më 05.11.2023)

Image
Nëntori – Muaji i shëndetit të meshkujve

Aktivitetet e muajit nëntor – muajit të shëndetit të meshkujve, kanë për qëllim të rrisin ndërgjegjësimin për problemet shën...

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 43-të, deri më 29.10.2023)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 43-të, deri më 29.10.2023)  Gripin

Image
Ditës Botërore të Goditjes në Tru - 29 Tetor

Sipas Shoqatës Amerikane për Goditjet në Tru, në çdo katër sekonda një person përjeton një goditje në tru dhe çdo 40 minuta një...

Image
Menaxhimin e sigurt të mbeturinave mjekësore

Më datë 26.10.2023, Prof. d-r. Mihaill Koçubovski, Udhëheqës i Departamentit të ekologjisë shëndetësore në Institutin e Shëndetit Pub...

Image
VAKSINIMI KUNDËR GRIPIT NË SEZONIN 2023/24

Më datën 25.10.2023 në Republikën e Maqedonisë së Veriut filloi vaksinimi kundër gipit sezonal. Vaksinimi kundër gripit për sezonin 2023/2024 zba...

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 42, deri më 22.10.2023)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 42, deri më 22.10.2023)