Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e dytë, deri më 14.01.2024)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024(java e dytë, deri më 14.01.2024)

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e parë, deri më 07.01.2024)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e parë, deri më 07.01.2024)

Image
EFEKTET NEGATIVE SHËNDETËSORE PUBLIKE TË PËRDORIMIT TË MATERIALEVE PIROTEKNIKE

 EFEKTET NEGATIVE SHËNDETËSORE PUBLIKE TË PËRDORIMIT TË MATERIALEVE PIROTEKNIKE Festat e fundivitit gjithmonë priten me eufori dhe me padurim. Të rr&...

Image
PËR FESTA TË SHËNDETSHME – USHQIM TË SHËNDETSHËM DHE TË BALANCUAR

Të gjithë ne i presim me padurim festat. Gjatë festave shtëpitë tona mbushen me ushqime të shijshme dhe joshëse, ndaj nuk është e lehtë t'u ...

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 51, deri më 24.12.2023)

  GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 51, deri më 24.12.2023)

Image
REKOMANDIME TË INSTITUTIT TË SHËNDETIT PUBLIK PËR POPULLATËN NË KUSHTE TË NDOTJES TË LARTË TË AJRIT ME GRIMCA FLUTURUESE

REKOMANDIME TË INSTITUTIT TË SHËNDETIT PUBLIK PËR POPULLATËN NË KUSHTE TË NDOTJES TË LARTË TË AJRIT ME GRIMCA FLUTURUESE

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 50, deri më 17.12.2023)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024  (java e 50, deri më 17.12.2023)