Image
INFORMACION PËR GJENDJEN ME RASTET ME PERTUSIS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT NË VITIN 2024, DERI MË 06.06.2024

  INFORMACION PËR GJENDJEN ME RASTET ME PERTUSIS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT NË VITIN 2024, DERI MË 06.06.2024

Image
5 QERSHORI – DITA BOTËRORE E MJEDISIT JETËSOR

    Në vitin 1972, Asambleja e Përgjithshme e OKB-së caktoi 5 qershorin si Ditën Botërore të Mjedisit Jetësor (WED). Festimi i parë, n&eum...

Image
4 Qershori - Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve të Pafajshëm – Viktima të Agresionit

    Më 19 gusht të vitit 1982 në seancën e saj të posaçme urgjente për çështjen e Palestinës, Asambleja e Përgjithshm...

Image
Dita botërore e bicikletës – 3 qershori

   HYRJE Në prill të vitit 2018 Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara shpalli 3 qershorin si Ditën Botërore të Biçikletës...

Image
Dita Botërore Pa Duhan - 31 maji

  Tema: ;Mbrojtja e fëmijëve nga ndikimi i industrisë së duhanit”.   Si një nga faktorët më të mëdhenj dhe më të shp...

Image
INFORMACION PËR GJENDJEN ME RASTET ME PERTUSIS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT NË VITIN 2024, DERI MË 16.05.2024

 INFORMACION PËR GJENDJEN ME RASTET ME PERTUSIS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT NË VITIN 2024, DERI MË 16.05.2024

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e nëntëmbëdhjetë, deri më 12.05.2024)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024  (java e nëntëmbëdhjetë, deri më  12.05.2024)