Image
UDHËTIMET VERORE

Moti i ngrohtë shpesh nënkupton më shumë pickime nga insektet, rrezik më të lartë nga sëmundjeve si pasojë e të nxehtit dhe më shum&eum...

Image
Përgatitje për një verë të gjatë dhe të nxehtë

  Si edhe gjatë tre viteve të fundit pjesa më e madhe e Rajonit Evropian të OBSH-së duhet të përgatitet për një verë të gjatë...

Image
INFORMACION PËR GJENDJEN ME RASTET ME PERTUSIS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT NË VITIN 2024, DERI MË 13.06.2024

  INFORMACION PËR GJENDJEN ME RASTET ME PERTUSIS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT NË VITIN 2024, DERI MË 13.06.2024

Image
12 Qershori-Dita Botërore Kundër Punës së Fëmijëve

    Dita Botërore Kundër Punës së Fëmijëve shënohet çdo vit më 12 qershor si një ditë për ta rritur ndërgjegj&e...

Image
INFORMACION Për rast të lisë së dhenve

    Të dhëna për rastin e raportuar Më 07.06.2024 Departamenti i Epidemiologjisë së Sëmundjeve Ngjitëse ka pranuar një raportim p&eu...

Image
INFORMACION PËR GJENDJEN ME RASTET ME PERTUSIS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT NË VITIN 2024, DERI MË 06.06.2024

  INFORMACION PËR GJENDJEN ME RASTET ME PERTUSIS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT NË VITIN 2024, DERI MË 06.06.2024

Image
5 QERSHORI – DITA BOTËRORE E MJEDISIT JETËSOR

    Në vitin 1972, Asambleja e Përgjithshme e OKB-së caktoi 5 qershorin si Ditën Botërore të Mjedisit Jetësor (WED). Festimi i parë, n&eum...