Image
10 dhjetori - Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut

    10 dhjetori 2023 shënon 75 vjetorin e një prej premtimeve globale më revolucionare në botë: Deklaratës Universale të të Drejtave t&eum...

Image
Takimi vjetor i Qendrës Kombëtare Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC) për Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë

Takimi vjetor i Qendrës Kombëtare Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC) për Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë u zhvillua nga 5-6 dhj...

Image
Vizitë e përfaqësuesve nga ECDC, MediPIET

  Nga data 29.11 deri më datën 1.12.2023 u zhvillua një vizitë tre ditore me vlerësim e përfaqësuesve të ECDC-së, koordinatorëve t&eum...

Image
3 Dhjetori, Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuar

   Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuar është një ditë që shënohet çdo vit më 3 dhjetor në t&eum...

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 47-të, deri më 26.11.2023)

  GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024  (java e 47-të, deri më 26.11.2023)

Image
17 Nëntori - Dita Botërore e Lindjeve të Parakohshme

      Dita Botërore e Foshnjave të lindura para kohe, 17 Nëntori, është një nga ditët më të rëndësishme të vit...

Image
Ratifikimi i Protokollit për ujë dhe shëndet

  Më datë 14.11.2023 gjatë takimit të Grupit të Punës për përcaktimin e qëllimeve në Pallatin e Kombeve në Gjenevë, në ...