Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 49-të, deri më 10.12.2023)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024  (java e 49-të, deri më 10.12.2023)

Image
Dita Botërore e Mbulimit Shëndetësor Universal 2023

    Shëndet për të gjithë: është koha për veprim   Mbulimi shëndetësor universal është një shtyllë e m...

Image
10 dhjetori - Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut

    10 dhjetori 2023 shënon 75 vjetorin e një prej premtimeve globale më revolucionare në botë: Deklaratës Universale të të Drejtave t&eum...

Image
Takimi vjetor i Qendrës Kombëtare Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC) për Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë

Takimi vjetor i Qendrës Kombëtare Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC) për Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë u zhvillua nga 5-6 dhj...

Image
Vizitë e përfaqësuesve nga ECDC, MediPIET

  Nga data 29.11 deri më datën 1.12.2023 u zhvillua një vizitë tre ditore me vlerësim e përfaqësuesve të ECDC-së, koordinatorëve t&eum...

Image
3 Dhjetori, Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuar

   Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuar është një ditë që shënohet çdo vit më 3 dhjetor në t&eum...

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 47-të, deri më 26.11.2023)

  GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024  (java e 47-të, deri më 26.11.2023)