Image
Menaxhimin e sigurt të mbeturinave mjekësore

Më datë 26.10.2023, Prof. d-r. Mihaill Koçubovski, Udhëheqës i Departamentit të ekologjisë shëndetësore në Institutin e Shëndetit Pub...

Image
VAKSINIMI KUNDËR GRIPIT NË SEZONIN 2023/24

Më datën 25.10.2023 në Republikën e Maqedonisë së Veriut filloi vaksinimi kundër gipit sezonal. Vaksinimi kundër gripit për sezonin 2023/2024 zba...

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 42, deri më 22.10.2023)

 GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 42, deri më 22.10.2023)

Image
20 Tetori – Dita Botërore e Osteoporozës “Ndërto kocka më të mira”

Në mbarë botën një në tre gra dhe një në pesë burra të moshës 50 e më shumë vjet përjetojnë frakturë osteoporotik...

Image
GJENDJA ME GRIPIN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT, SEZONI 2023/2024 (java e 40 , deri më 08.10.2023)

Me fillim të javës së 40 të vitit 2023 fillon edhe ndjekja e situatës me gripin/sëmundjeve të ngjashme me gripin në nivel javor. Sipas rregulloreve li...

Image
DALLOI SIMPTOMAT

Shumë nga simptomat e kancerit të gjirit janë të padukshme dhe nuk vihen re pa një skrining profesional siç është mamogrami dhe ekografia. Megjithat...